Nadat de wedstrijd opnieuw was verplaatst, gingen we vol goede moed naar Leeuwarden. Alweer we de laatste wedstrijd moesten spelen, tegen Pallas ’08 5 die nog geen wedstrijd in winst had omgezet. En wi j bij winst of gelijkspel er zeker van te zijn dat we alleen kampioen waren.

Het begon goed voor ons we openden de score 0-1 maar Pallas gaf goed Partij en scoorden 1-1, Maar hier had b’laan wel een antwoord op want we scoorden 1-2 uit een strafworp, Hierna was het Pallas die de touwtjes in handen nam en een zeer slecht B’laan het nakijken gaf 2-2 even later 3-2 en 4-2. Dit kwam omdat b”laan niet in het spel Ritme kwam en maar wat aan modderde, gelukkig tegen het eind van de eerste helft stond B’laan weer op en was de vechtlust weer terug, en scoorden wij 4-3 en werden de kansen nu Wel benut 4-4 en begon de doelpunten machine te draaien 4-5 uit een strafworp 4-6 met een mooie inloopbal 4-7 en op slag van rust met een klein kansje 4-8.

Na de rust ging het de eerste tien minuten prima van afstand 4-9 en uit een straf worp 4-10 beide teams kwamen niet meer tot scoren hoewel er wel kansen waren en deze niet werden benut. Met nog 15 minuten op de klok stond b’laan wederom op scoorde van afstand 4-11 en kon Pallas hierna nog een keer iets terug doen 5-11 , B’laan had het laatste woord en scoorde van afstand 5-12 en benutte een klein 5-13 wat tevens de Eindstand was. 
Doelpunten Merle 4. Joeke 3, Sietse 2. Meent 2. Hillie 2

KC. BOELENSLAAN 2

Nadat de wedstrijd al twee was uitgesteld, gingen we met frisse moed naar Veenwouden. Het begin was al net als bij WWC wel veel kansen maar geen doelpunten. Het was dan ook Veenwouden die score opende 1-0. Nu wisten wij dat we de kansen ook moesten benutten en maakten 1-1, er werden veel kansen gemist maar we scoorden de 1-2 en 1-3. Voordat V’wouden iets terug kon doen 2-3 , zo kwam V’wouden wel weer heel dichtbij. Gelukkig scoorden we nog twee keer 2-5 en was het V’wouden die weer aanhaakte en 3-5 maakte, net voor de rust maakte B'laan 3-6.

Na de rust ging het beter ook al werden er nog veel kansen onbenut gelaten, maar B’laan liep uit naar 4 -8. Veenwouden scoorde nog eenmaal,waarna B’laan er nog drie keer scoorde 11 -5. Zo konden wij de winst meenemen naar Boelenslaan al had score wel wat hoger mogen zijn.

En een leuke pot korfbal is toch ook wel belangrijk.

De tweede wedstrijd scoorden we goed en benutten we in de eerste helft de kansen, die we kregen en liepen we al vroeg uit op een grote voorsprong waar Pallas geen antwoord op had. Zodat we met het ingaan van de rust eigenlijk al de winst op zak hadden

Na de rust werd ons spel er niet beter op en lieten we de veel kansen liggen, en gaven de Pallas de ruimte om terug te komen. Waar zij dan ook gebruik van maakten om de score een beter aanzien te geven. Gelukkig was onze voorsprong groot genoeg zodat we deze wedstrijd wel verdiend (eerste Helft) hebben gewonnen met Wel goed gespeeld maar ook te veel kansen gemist

Na lange tijd niet te hebben gespeeld, en nu als b’laan 2 verder te gaan. Begonnen we goed aan de eerste wedstrijd we kregen dan ook veel kansen. maar die waren niet aan ons besteed want net als de tegenstander konden wij niet scoren. Fokke ging al vroeg in de wedstrijd door zijn enkel, maar wel de hele wedstrijd uitspeelde en nu daarom ook op krukken loopt. Ysbrand moest voor twee lopen, maar beide ploegen kwamen niet tot scoren. Ondanks aan onze zijde de vele kansen, was de ruststand 0-0 niet te geloven.

Na de rust werd het 0-1 maar ook WWC scoorde 1-1. Even later maakte B’laan 2 wel de 1-2 en bleef maar kansen missen, en WWC dat één van de weinige kansen benutte maakte de 2-2. Ondanks alle kansen die wij kregen bleef het 2-2 , en was het WWC dat wel gelukkig was in laatste twee minuten voor tij die de 3-2 maakten. We kregen nog een paar kansjes maar het geluk was niet aan onze zijde zodat we hier onverdiend de winst aan WWC moesten laten.

Donderdag 17 november speelde Boelenslaan MW tegen buurtgenoot Wêz handig MW. Om 21:00 uur werd onder leiding van Tj. Boomsma begonnen aan de eerste wedstrijd, van het nieuwe zaal seizoen. Boelenslaan begon goed en scoorde bijna vanaf het begin,

1 -0 en maakte er even later 2 – 0 van, Wêz handich kon hier niets tegen doen, en B'laan, Scoorde dan ook 3 – 0 nu was het wêzhandich die tegen kon scoren 3 -1, en kwamen beter in de wedstrijd. B'laan scoorde 4 – 1 Wêz handich gaf antwoord 4 – 2 en bleef zo bij in de score, voor de rust maakte B'laan er 5 – 2 e n 6 – 2 van ,Wêz handich nog 6 – 3.

Na de rust ging het bij B'laan er direct fel tegen aan en scoorde er rustig op los, wat bij 7 – 3 en 8 – 3 voor dat wêz handich hier iets tegen over kon doen 8 – 4. Bij B'laan ging het nu op rolletjes en scoorde weer een paar mooie doelpunten, dat bij Wêz handich die wel kansen kreeg maar niet gelukkig warein in de afwerking, zo moesten toezien dat B'laan uitliep naar de eindstand van 15 – 4. Een leuke en sportieve wedstrijd, er werd van beide zijden sportief en lekker gekorfbalt. Die wat de eindstand betreft misschien wat vertekend is, als Wêz handich ook wat gelukkiger was geweest in het scoren.

Midweek Boelenslaan