Vanaf maandag 5 maart start de Jumbo sponsor actie en wij doen ook mee.
De jumbo actie duurt tot en met zaterdag 12 mei, bij iedere tien euro aan boodschappen krijgt een sponsorvoucher die u kunt inleveren voor onze vereniging. Hiernaast doen wij ook mee aan de onderstaande acties.

Actie 1: Facebook actie www.facebook.com/JumboSurhuisterveen/ hiermee is een bonus van € 100,- te verdienen voor onze vereniging. Als er op deze pagina een oproep komt om te staan dat onze verenging kan bellen. Heeft onze contact persoon 10 minuten om de bonus te verzilveren. voor onze vereniging is de contact persoon Barteld de Boer Tel: 06-51553398, neem zo snel mogelijk het hem contact op als een oproep ziet.

Actie 2: Promoot de vereniging met een filmpje. Hiermee kan een leuke bonus voor onze verenging worden verdiend. Wij zijn nog op zoek naar ideeën en vrijwilligers voor het maken van een promotie filmpje. Heb jij leuke ideeën of wil je wil graag hieraan meehelpen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Actie 3: Sponsorjacht, er ligt in Surhuisterveen op een geheime locatie een cheque ter waarde van € 1000,- verstopt. Op de Facebook pagina van de Jumbo in Surhuisterveen (www.facebook.com/JumboSurhuisterveen/ ) worden aanwijzingen geplaatst. Deze actie start vanaf 12 maart.
Wij hopen dat u onze vereniging hierin steunt.
Namens het bestuur alvorens bedankt voor uw inzet.

 

Jumbo actie